neděle 2. března 2014

The end of spring break and my winter holiday

Ach jo,ty prázdniny tak rychle utekly a zítra zase do školy.Néé.Potřebovala bych ještě tak alespoň týden volna.Jak já ted závidím těm z vás,kteří jarní prázdniny budete mít.

Včera jsme se s rodinou vrátili ze Slovenska,kde jsme byli na 3 dny.První den jsme jeli lyžovat(ha vzala jsem si lyže a ne snowboard)do Nízkých Tater na Chopok.Sníh nic moc,dole byl mokrý a sjezdovky byly neupravené.Když jsme vyjeli výš,kde to se sněhem bylo trochu lepší,byla tam zase taková mlha,že jsem neviděla ani na 2 metry a ani kam vlastně jedu :D Ještě k tomu mi lyžování nešlo,protože jsem si už nějak zvykla na snowboard.Nakonec jsme to s lyžováním vzdali a jeli jsme do termálu do Bešenové.Tam to bylo super,krásně teplá voda,to je něco pro mně.Bratr strašně zbožňuje tobogány,tak jsme všichni pořád chodili nahoru do 30 metrové věže s tobogány,takže jsem měli dost :D S mamkou jsme si potom ještě sami zašli do wellnes do saun,kde jsme si skvěle odpočinuli.
Jak jste si užili jarní prázdniny ve,pokud jste je už měli ? :)


Mimochodem všimli jste si nový design? Je už to druhý za poslední týden :D ,pořád jsem nebyla spokojená :D,doufám že mi tento nějaký čas už vydrží.

3 komentáře :

  1. Taky bych ještě potřebovala prázdniny ...
    Na horách jste si to určitě užili :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná jmenovka a nový design :)
    Koukám, že jste si to užili :)

    OdpovědětVymazat
  3. V Bešeňové už jsem taky byla :) a jinak taky jsem měla prázky a užila jsem si je fajně, sport, nákupy, nějaká ta party :D jo pohoda. A hlavně, že aspoň někde se dá lyžovat a že sis to užila :)

    OdpovědětVymazat